O nas

Zdovc-Bračko in drugi d.o.o. je gradbeno podjetje iz okolice Celja. Ponosni smo, da uspešno poslujemo že več kot 15 let. Naša vizija je postati podjetje z najvišjo kvaliteto storitev.

Ukvarjamo se z nizkimi gradnjami – naša specialnost so vrtine.  Izdelujemo pilote (globoko temeljenje) od premera fi 100 mm do premera fi 1000 mm. Prav tako smo specializirani za sidranje, sanacije plazov ter sanacije temeljev stanovanjskih in gospodarskih objektov. Pri izvedbi smo sposobni projekt izpeljati od začetka do konca.

Pri izvedbi vrtin so nam zaupali tudi VOC Celje, d.d., Tajfun Planina d.o.o., CM Celje, d.d., Rafael d.o.o., Direkcija Republike Slovenije za ceste, Občina Šentjur, Remont d.d.

Poleg specialnih del opravljamo tudi vsa ostala zemeljska dela, izkope, izdelava cest, urejanje okolice itd.

Vedno smo pripravljeni svetovati , seveda pa vedno postavimo želje stranke na prvo mesto. Potencialnim investitorjem smo na voljo za vse informacije.


Zakaj izbrati nas?

  • dolgoletne izkušnje
  • fleksibilnost
  • zagotovimo celotno izvedbo projekta
  • posedujemo lastno opremo
  • mobilnost
  • konkurenčnost

PRAVNO OBVESTILO
Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Podjetje ZDOVC-BRAČKO in drugi, d.o.o. v skladu s tretjim odstavkom 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov obvešča, da nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov ne priznava kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Ta spletna stran uporablja piškotke, da Vam omogoča nemoteno delovanje naaše spletne strani.Z klikom na gumb se strinjate z našimi pogoji. . Tukaj klikni za podroben opis".

Strinjam se z piškotki na tej strani.